#

ONTVANG ELKE
MAAND DE BESTE
SPECIAALBIEREN
BIJ JOU THUIS

Onze klanten beschouwen onze ambachtelijke bieren als verbluffende dranken uit een andere wereld. Wij noemen het gewoon kwaliteitsbier. Bestel uw eigen maandelijks bierpakket en ontdek ze zelf!MELD JE AAN
 • #
  Gratis bezorging van alle maandelijkse bierpakketten
 • #
  Koop ambachtelijk bier voor de goedkoopste prijs in de webshop
 • #
  Zorgvuldig geselecteerd speciaalbier uit de hele wereld
 • #
  Les uw dorst naar kennis over elk bier dat u ontvangt

Stap 1: Hoeveel bieren wil je proeven?🍻

Je ontvangt binnen 3 dagen een digitale cadeaubon op je opgegeven e-mail met instructies over hoe de ontvanger het kan verzilveren en zijn abonnement op Beermaze kan starten.

Stap 2: Waar mogen we uw ambachtelijk bier bezorgen? 📍

Wij accepteren iDEAL-betalingen!

#Veilig betalen

 • #
 • #
 • #
 • #

VOORBEELDEN VAN EERDERE MAANDELIJKSE BIERBOXEN

image description

Maandpakket van 6 bieren

Geniet van 6 zorgvuldig uitgekozen ambachtelijke bieren van enkele van de beste brouwerijen die er zijn. We sturen nooit twee keer hetzelfde bier en de waarde van de inhoud van de box zal altijd hoger zijn dan wat u betaalt.

image description

Maandpakket van 8 bieren

Geniet van 8 zorgvuldig uitgekozen ambachtelijke bieren van enkele van de beste brouwerijen die er zijn. We sturen nooit twee keer hetzelfde bier en de waarde van de inhoud van de box zal altijd hoger zijn dan wat u betaalt.

image description

Maandpakket van 10 bieren

Geniet van 10 zorgvuldig uitgekozen ambachtelijke bieren van enkele van de beste brouwerijen die er zijn. We sturen nooit twee keer hetzelfde bier en de waarde van de inhoud van de box zal altijd hoger zijn dan wat u betaalt.

image description
vanaf €27 per maand

5 goede redenen voor een Beermaze abonnement

 • Geen verplichting! Afmelden kan op elk moment!
 • Toegang tot de webshop met het goedkoopste speciaalbier!
 • Altijd gratis levering van de maandelijkse bierboxen!
 • We sturen altijd kleine verrassingen zoals extra bier, snacks, snoep enz!
 • Stil je dorst naar kennis over ieder biertje dat je ontvangen hebt door de QR-code te scannen die bijgevoegd is in je pakket!

BEERMAZE IS VOOR DE ECHTE BIERLIEFHEBBERS!

 1. image description

  U ontvangt elke maand een bierbox tussen de 4 en 10 zorgvuldig geselecteerde ambachtelijke bieren, passend bij het seizoen en de tijd van het jaar.

 2. image description

  Of u nu een ervaren bierkenner bent of een starter in de wereld van het bier, u krijgt alle gelegenheid om nieuwe en spannende favorieten te ontdekken.

 3. image description

  Als maandelijks lid van Beermaze koopt u ambachtelijke bieren tegen de goedkoopste prijzen in onze webshop, alleen voor leden! Goed bier tegen goedkope prijzen - yes please!

SELECTIE UIT DE WEBSHOP

#

Rochefort 10 is een rijk, fruitig, donker karamel-nootachtig bier, heerlijk bij donkere fruittaart met chocolade. Best geserveerd in een trappistenbierglas, met of zonder bezinksel. Dit Belgische trappistenbier is een van de beste en meest luxueuze bieren ter wereld.

Ledenprijs: €4,00


van de 231,330 op untappd

-14%goedkoper
dan anderen!
#

Imperial Stout is een sterke stout met veel smaak en tonen van chocolade en vanille. Dit bier heeft ongeveer een jaar lang in eiken vaten gezeten. Dit geeft het veel karakter van de vaten zelf, maar ook van de vorige inhoud van de vaten, wat het bier afmaakt en balanceert.

Ledenprijs: €3,36


van de 2,160 op untappd

-48%goedkoper
dan anderen!
#

Industrial Arts is al snel één van de meest besproken brouwsuccessen in de regio geworden. Het bestverkopende bier van het bedrijf is Wrench, een fruitig IPA gebrouwen van West Coast-hopsoorten. Dit IPA heeft intense aroma's, een tropische basis en een mondgevoel dat terugbijt.

Ledenprijs: €3,63


van de 31,341 op untappd

-30%goedkoper
dan anderen!
#

New England IPA, het New England IPA van de East Coast – kom terug naar Schotland. Gebrouwen met haver en tarwe, wat het ongefilterd houdt en het een heerlijke soepele smaak geeft. Een drooghoppige fruitsmaak met ananas, mango en een vleugje limoen. Een niet zo bittere maar nevelige en hoppige New England IPA.

Ledenprijs: €3,23


van de 143,387 op untappd

-17%goedkoper
dan anderen!
#

Bijzonder zacht met een zeer verfrissend genot. Dit bier is gerijpt en 5 weken gerijpt bij koude temperaturen om een afgeronde en soepele smaakervaring te creëren. Een ongelofelijk zacht, klein beetje spicy, hoppig aroma als mooie aanvulling op de moutachtige body van het bier.

Ledenprijs: €2,96


van de 290,854 op untappd

-24%goedkoper
dan anderen!
#

Dit bier is vernoemd naar de distel, die gedijt in het wilde Schotland en in de prachtige berggebieden die het land rijk is. Deze IPA is een verfrissend ale met een mix van Cascade en Challenger-hoppen. Het heeft een fris citrusachtig en hoppig aroma, en een bittere droge smaak.

Ledenprijs: €2,42


van de 90,055 op untappd

-18%goedkoper
dan anderen!
#

Een verdere ontwikkeling van zijn Amerikaanse erfgoed! De American Pale Ale is geboren in de VS, waar de brouwerijen lokale hopsoorten gebruiken die het bier een citrusinjectie geven! Onze interpretatie van de American Pale Ale heeft deze krachtige hopkenmerken, met elementen van rode druif, abrikoos, pijnboom, stroop en kruiden.

Ledenprijs: €3,36


van de 36,506 op untappd

-21%goedkoper
dan anderen!
#

Geïnspireerd door dit festival introduceerden ze deze havermoutstout op Engelse stijl, toen ze hun pub in Ashland openden in 1988. Het is sindsdien altijd onderdeel van hun arsenaal gebleven en het is hun meest geprezen en hoogstgewaardeerde bier. Het is rijk, krachtig en romig en de nitro geeft het extra souplesse.

Ledenprijs: €5,24


van de 3,020 op untappd

-13%goedkoper
dan anderen!
image description

Nieuwe maand = nieuwe bieren

Kijk ernaar uit om verwend te worden. Elke maand.

Beermaze staat garant voor talloze heerlijke smaakervaringen uit de hele bierwereld, het hele jaar door.

In uw maandpakket vindt u altijd nieuwe, boeiende en specifiek geselecteerde speciaalbieren.

Uw favorieten koopt u natuurlijk tegen een aantrekkelijke ledenprijs in onze biershop.HEEFT U DORST? NADAT U HIERVAN OP DE HOOGTE BENT...

Waar komt dit bier vandaan? Wat is het verhaal en het geheim achter de smaak? En welke rol speelde de roodharige zoon van de brouwmeester honderden jaren geleden in deze brouwerij?

Scan de QR-code die bij uw speciaalbieren zit en les uw dorst naar kennis over elk afzonderlijk bier. Van anekdotes en verhalen tot feiten. Misschien leuk. Misschien een beetje nerdy 🍻

image description

Hebt u nog vragen?

 • Wat kost het?

  We hebben 3 verschillende abonnementen.

  6 speciaalbieren: € 27,00 per maand.
  8 speciaalbieren: € 34,00 per maand.
  10 speciaalbieren: € 39,00 per maand.

  De prijzen zijn incl. btw en verzendkosten.

 • Wanneer zal ik mijn bierpaketten ontvangen?

  U ontvangt uw eerste pakket binnen 7 dagen na de voltooide aankoop.

  Pakketten van terugkerende abonnementen hebben een gemiddelde levertijd van 2-3 werkdagen vanaf het moment dat het pakket vanuit ons magazijn wordt verzonden. Uw pakket wordt verzonden op dezelfde dag dat u de eerste bestelling hebt geplaatst. Dit betekent dat als u vandaag uw eerste pakket bestelt, het volgende pakket wordt verzonden op 15-07-2024

 • Wanneer dient u te betalen?

  Het door u te betalen bedrag wordt onmiddellijk afgehouden en we beginnen meteen met het voorbereiden van uw eerste levering. Daarna wordt u elke maand gefactureerd op dezelfde dag als uw eerste bestelling (dat wil zeggen, we zullen u opnieuw een bedrag in rekening brengen op 15-07-2024 wanneer u vandaag bestelt). U kunt de volgende factuurdatum steeds terugvinden in het gedeelte 'Abonnement' van uw Beermaze-account.

 • Welke bieren ga ik ontvangen?

  Beermaze stelt zorgvuldig een selectie van speciaalbieren samen die per seizoen varieert. U ontvangt zodoende altijd een pakket met nieuwe, boeiende bieren. De prijsklasse van het bier komt overeen met de prijs die u betaalt voor uw abonnement.

 • Ontvang ik een bevestiging?

  Wanneer u uw eerste bestelling hebt geplaatst, ontvangt u van ons een welkomstmail met een overzicht van uw bestelling en uw abonnement. U ontvangt geen e-mails met herinneringen over toekomstige bestellingen, maar u kunt altijd de toekomstige factuurdatums terugvinden in het gedeelte 'Abonnement' van uw account. Wanneer uw bestelling klaarstaat en de levering is overgedragen aan het koeriersbedrijf, ontvangt u een e-mail met trackinggegevens.

 • Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

  U kunt uw abonnement opzeggen door in te loggen op uw account op Beermaze.nl en de opzegprocedure te volgen. U hebt ook de mogelijkheid om contact met ons op te nemen en uw opzegging telefonisch door te geven via +45 47 47 47 24 of per e-mail: info@beermaze.nl.

 • Verkoopt u aan bedrijven?

  Natuurlijk. U kunt één abonnement per bedrijf afsluiten. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice via +45 47 47 47 24

 • Wie is Beermaze?

  Beermaze bestaat uit een groep van bierliefhebbers in hart en nieren. We willen geweldige bierervaringen met u delen en u meenemen op een ontdekkingsreis door onze favoriete bieren van over de hele wereld.

  Elk dienblad met lekker bier zit vol verrassingen.

 • Klopt het dat ik gratis bier kan krijgen op Beermaze?

  Klopt. Als lid van de bierclub ontvangt u een persoonlijke login op Beermaze.nl. Hier vindt u een unieke link die u kunt gebruiken om vrienden uit te nodigen. Wanneer 3 van uw vrienden zich hebben aangemeld bij de bierclub