image description

Veelgestelde vragen en klantenservice

 • Hoe bezorgen jullie het bier?
  Onze speciaalbieren worden donker en koel bewaard en rechtstreeks naar uw adres verzonden in onze speciaal daarvoor ontworpen dozen. U kunt er ook voor kiezen om ze op te halen bij een ophaalpunt bij u in de buurt.
 • Hoe ontvang ik de ledenkorting?
  Door lid te worden van de bierclub met vastgelegde levering van kwaliteitsbier, krijgt u de mogelijkheid om onbeperkt speciaalbieren, die wij in ons assortiment hebben, te kopen tegen detailhandelprijzen.
 • Hebt u andere betaalmethoden dan creditcards?
  Momenteel bieden we alleen betaling met creditcard, pinpas en Apple Pay aan.
 • Kan ik het bier zelf ophalen?
  Nee, helaas hebben we nog geen fysieke winkel, maar wie weet wat de toekomst brengt.
 • Verkoopt u ook aan bedrijven?
  Ja, we verkopen ook aan bedrijven - neem contact op met de klantenservice van Beermaze voor meer informatie.
 • Moet ik een abonnement afsluiten om te kunnen winkelen?
  Ja, onze online winkelprijzen gelden alleen voor leden die maandelijks ons exclusief bierpakket ontvangen. Als onze leden een lekker biertje hebben ontdekt, misschien wel de volgende favoriet in één van de maandpakketten, kunnen ze naar de webshop gaan en het kopen aan de winkelprijs. Dat noemen we service!
 • Ik heb een beschadigd artikel ontvangen
  Als u een levering hebt ontvangen die beschadigd is, stuur ons dan foto's van de schade en we nemen contact op met onze koeriers om samen uit te zoeken wat er mis is gegaan.
 • Hoeveel bier kan ik kopen?
  We willen er zeker van zijn dat de speciaalbieren die u op de website aantreft, bieren zijn die wij ook daadwerkelijk in ons assortiment hebben. Daarom hebben we de aankoop van elk bier gelimiteerd, zodat u niet meer kunt kopen dan we daadwerkelijk in ons bezit hebben en zodat we ervoor kunnen zorgen dat we al onze klanten de beste en snelste levering kunnen bieden.
 • Ik las dat men gratis bier kan krijgen?
  Klopt! Wanneer u bier koopt op Beermaze.nl of een abonnement afsluit, krijgt u een persoonlijke login op Beermaze.nl waar u alles kunt beheren. Hier kunt u via uw persoonlijke, speciale link vrienden uitnodigen voor de pagina. Voor elke drie vrienden die u uitnodigt om bier te kopen of een abonnement af te sluiten, sturen we u drie gratis bieren, met gratis levering!
 • Ik heb mijn eigen brouwerij
  Wanneer u geïnteresseerd bent in een mogelijke samenwerking, die omzet in beide richtingen kan genereren, horen wij dit graag van u. Neem contact met ons op door naar beneden te scrollen.
 • Hoe zeg ik mijn abonnement op?
  De eenvoudigste manier is om in te loggen op uw account op Beermaze.nl en daar de opzegprocedure te volgen. Anders kunt u de klantenservice van Beermaze.nl bellen of ons rechtstreeks mailen en wij zullen dit voor u oplossen.

Mail ons rechtstreeks

Als u de meest gestelde vragen hebt doorlopen en geen antwoord hebt gevonden, neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

image description

U kunt ook altijd bellen naar +45 47 47 47 24 of rechtstreeks mailen naar info@beermaze.nl